MENU

I Didn’t Change My Number - Billie Eilish 「Tekst」 - Përkthimi në shqip

Oh, I might have to change my number
Oh, Oh, Oh, I might have to change my number
Oh, God, Oh, Please, step back, I be talking ideas
Chilling with mamasitas and giving momma' a breather


I Didn’t Change My Number - Billie Eilish 「Tekst」

Oh, I might have to change my number
Oh, Oh, Oh, I might have to change my number
Oh, God, Oh, Please, step back, I be talking ideas
Chilling with mamasitas and giving momma' a breather
Till' I get my money right, I probably won't pick up then either
I be on my grind like Tunji, And that's just how my city made me,
that's just how my mamma raised me, from the heart ya'll copy and paste it
God, just got head in the beach house, sippin' Jack Daniel's
While the girl of my dreams, when they see me up doing big things,
wow, its days like those I where i don't check my phone
Yea go call me, Oh, Yes, Lets roll, Max it up, Max it up
A lot of rappers throwing shit out but it ain't accurate
Comparing us is, hmm, space ships to Acuras
Wow, Cloud just doing it for the love
I always return the favor, Yeah, I'm probably in your city
Yeah, you know I'll call you later, Hotel, Hotel party after hotel
I might put this lean in some oatmeal

Bout two months ago
Ain't nobody give a fuck, Now they wanna' smoke me up
Now they wanna' get in touch, Damn, Now they wanna fucking work
Now tryna' say what's up, when a nigga get a shine
Errybody want some
Oh, I might have to change my number


Oh, I might have to change my number
Oh, I might have to change my number
Oh, I might have to change my number
Oh, I might have to change my number
Oh, Oh, Oh, I might have to change my number

Now they wanna' smoke me up
Now they wanna' get in touch, Damn, Now they wanna work
Now tryna' say what's up, when a nigga get a shine [?]
Oh, I might have to change my number


I Didn’t Change My Number - Billie Eilish 「Tekst」 - Përkthimi në shqip


Oh, unë mund të ketë për të ndryshuar numrin tim
Oh, oh, oh, unë mund të ketë për të ndryshuar numrin tim
Oh, Zot, oh, ju lutem, hap prapa, të jem ide duke folur
Chilling me mamasitas dhe duke i dhënë Momma "një pushim
Derisa "Unë të marrë të drejtën time të holla, unë ndoshta nuk do të marr pastaj ose
Të jem në punë monotone time si Tunji, Dhe kjo është vetëm se si qyteti im bërë mua,
Kjo është vetëm se si mamma im ngritur më, nga zemra ya'll kopjoni dhe ngjisni atë
Perëndia, vetëm kreu mori në shtëpi plazh, sippin 'Jack Daniel s
Ndërsa vajza e ëndrrave të mia, kur më shohin duke bërë gjëra të mëdha,
wow, ditët e tij si ato unë kur unë nuk e kontrolloni telefonin tim
Po shkojnë më thirrni, Oh, Po, Lets roll, Max atë, Max atë
Një shumë e Rappers hedhur mut jashtë, por kjo nuk është e saktë
na Krahasimi është, hmm, anijet hapësirë ​​për Acuras
Wow, Cloud vetëm duke bërë atë për dashurinë


Unë gjithmonë kthehen favor, Yeah, unë jam ndoshta në qytetin tuaj
Yeah, ju e dini se unë do të thërras më vonë, Hotel, Hotel parti pas hotel
Unë mund të vënë këtë ligët në disa bollgur

Bout dy muaj më parë
A nuk është askush japin një dështak, Tani ata duan të "pinë duhan më lart
Tani ata duan të "marrë në kontakt, Damn, tani ata duan punën e ndyrë
Tani tryna 'thonë se çfarë është lart, kur një nigga marrë një shkëlqim
Errybody duan disa
Oh, unë mund të ketë për të ndryshuar numrin tim
Oh, unë mund të ketë për të ndryshuar numrin tim
Oh, unë mund të ketë për të ndryshuar numrin tim
Oh, unë mund të ketë për të ndryshuar numrin tim
Oh, unë mund të ketë për të ndryshuar numrin tim
Oh, oh, oh, unë mund të ketë për të ndryshuar numrin tim

Tani ata duan të "pinë duhan më lart
Tani ata duan të "marrë në kontakt, Damn, tani ata duan të punojnë
Tani tryna 'thonë se çfarë është lart, kur një nigga marrë një shkëlqim [?]
Oh, unë mund të ketë për të ndryshuar numrin tim